Vistas de página en total

viernes, 26 de febrero de 2010

Les xamans que ens esperen




Animals
Avui he parlat amb una amiga de les cartes índies dels animals. A mi fa molts anys que m'acompanyen, però ara, ja fa temps que li toquen a ella; n'estic molt contenta i agraïda a l'univers que m'hagi fet servir de canal.
És bonic veure com en aquest mon en que vivim s'estableixen fils de plata entre tots nosaltres i tot el que existeix, manifestat o no.
Avui publico la cançó de la xamant "ulls de falcó"que ha sigut molt important per mi en l'últim any de la meva vida.
Se, que ella només és una de les milers que et reben a darrera dels milers i milions de portes que te l'univers, per això no m'hi enganxo, sinó que la deixo fer la seva feina acomiadant-me d'ella amb el cor ple d'agraïment.
Entenc que ara, a mi ja no em toca reclamar-la, que ella sempre serà present per tothom que la necessiti i li toqui passar per la seva porta, sempre disposada a contestar la nostre invocació.
Si la necessiteu canteu-li la cançó, si us toca, la veureu en la seva cova sagrada a costat del pou del cor de la terra, preparada per parlar-vos del que necessiteu sentir i donar-vos visions que sempre ajuden a caminar endavant i sobretot a entendre per donar consol i pau als nostres cors.
Salut i bona tarda a tothom.

Canción transmitida por la chamana “Ojo de Halcón” el 7/4/09

“El Halcón”

Tienes lindos esos ojos

Tienes lindos esos ojos

De Halcón

Tienes lindos esos brazos

Esos brazos que son alas

De Halcón

Huaia Hey

Huaia Hey

Huaia Hey

Tienes linda la mirada

Es profunda, negra y clara

De Halcón

Huaia Hey

Huaia Hey

Huaia Hey


1 comentario: