Páginas vistas en total

domingo, 28 de noviembre de 2010

La mama convida a sopar als amics

Aquest dissabte, la meva mare (la Mª Àngels Solà Costa) va convidar per primer cop a la seva colla d'amics a Argençola. Era per celebrar la culminació del seu procés de reforma i també de forma molt especial per ella, el fet de que es troba bé de salut.
Tota la família hem col.laborat per fer-ho possible: El Salvador l'ha ajudada en tot el que ha calgut ( comprar i anar a buscar taules, feines de bricolatge, de neteja, d'endreça...), el Joan Ramon li ha fet de pinxo i assistent en tot moment i també se'n ha encarregat de servir a 20 persones tot un sopar amb begudes incloses. Nosaltres (l'Àlex i jo) ens en hem encarregat de la decoració de la taula amb flors, de tot el procés creatiu del menú ( fer la foto, dissenyar-ho, fer els rodolins, maquetar-ho...).
Aquest matí he parlat amb ella per saber com li havia anat i segons m'ha dit va ser un èxit en tots els sentits.
Nosaltres, estem super contents de que hagi pogut fer quelcom que li feia tanta il·lusió,  estem orgullosos de la seva capacitat i de que ho hagi gaudit tant.
Com molt bé diuen els savis: Compartir és estimar!
Felicitats Mª Àngels! Si necessites res més, ja ho saps!Centres de flors: Líliums, eucaliptus vermell, roser silvestre, falguera i garlanda de vidrets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario