Páginas vistas en total

martes, 28 de junio de 2011

L'arbre blau


Aquest cap de setmana hi va haver molta gent al Camadall, vam celebrar el solstici, la construcció d’una estufa russa i el més important: L’aniversari de l’Assum," l’ànima mater" del lloc.
Aprofitant que érem molta gent, vam poder materialitzar una visió que ja portàvem amb tots nosaltres des de feia 3 anys: l’Arbre blau.
Aquest arbre, és un pi al que el vent  i els elements han anat donat forma; estava ja mort el primer dia que el vaig veure i meditant al seu costat se’m va aparèixer tot blau, un blau intens i vell, aquell que pintava les habitacions de les cases de pagès, el mateix que vora el mar ens dona sempre la benvinguda en façanes i finestres...
La mateixa visió acompanyava a altres amigues i amics; el més curiós és que al comentar-ho amb altres persones que no en sabien res del projecte, tots, només veure el lloc identificaven de seguida que aquell era l’arbre blau.
Ara ja és una realitat, ha suposat 3 dies de feina per el nucli dur del projecte que s’han implicat al màxim deixant-hi les mans, la feina i fins i tot la pell per el sol que ens cremava: Cristina, Carmina, Montse, Pau, Assum, Àlex i més de 25 persones entre infants i adults.
Vull donar les gràcies als que han fet que això ara ja sigui una realitat de la que tots en podrem gaudir. Sense cada ser que hi ha participat aquest projecte no hagués estat possible i la meva felicitat al veure’l acabat és immesurable.
Gràcies a tots els Camadellencs!

1 comentario:

  1. Blau és el color de la simpatia,la fidelitat, tranquil·litat, harmonia i la felicitat.És el color femení i el color de les virtuds espirituals.
    Maria Santfores tú ets de color blau.
    Inés

    ResponderEliminar