Vistas de página en total

miércoles, 31 de agosto de 2011

El poder infinit dels infants


Avui us penjo dos grups de  vídeos per a la reflexió al entorn del món dels infants.
En el primer i el segon  observem i sentim als infants sols davant de la vida on tot pot transformar-se en joc.
Malgrat això necessiten afecte, contacte, compartir i ens fa sentir un buit immens al veure que nostre no presencia (la dels adults) els deixa en una situació de mancança.
L’altre mostra en clau de fantasia, el que passaria si un infant deixes caure tot el seu poder de destrucció sobre un adult; un adult que pretenia i pretén moltes vegades abusar d’ell.
Els he trobat interessants doncs crec que els adults hauríem de reflexionar més i amb més profunditat sobre la nostre relació amb aquest sers que ens ensenyen molts cops a ser persones, sobretot quan nosaltres sovint ho hem oblidat.

El segon grup de vídeos (dono gràcies al Roger Vilanova per enviar-los) és d’una natura totalment diferent. Petits curts d’animació per veure i gaudir amb els nostres infants de l’alegria de ser. Plens de fantasia, humor i amor per les coses petites.
Crec que també ens ajuden a treure i deixar ser expandint-se aquest infant que un dia vàrem ser i que per sempre més viurà dins nostre. Potser molts cops hauríem de deixar-lo sortir, deixant la nostre ment endurida de banda, per tal de que com ells (els infants) ens ensenyi el que realment som: sers humans plens d’amor, curiositat, ganes de comprendre i experimentar tot el que vivim i ens envolta.
Salut i bon dia a tothom.


Young Dreams - Young Dreams from rods films on Vimeo.




Skrillex - First Of the Year (Equinox) from HK Corp on Vimeo.



Serie minuscule








No hay comentarios:

Publicar un comentario