Vistas de página en total

lunes, 22 de julio de 2013

Salif Keita: Africa i Occident, gràcies per la fussió i el concert!!!!





El concert del Salif Keita a Pirieno Sur, em va remoure, el cos, l'animà, les ganes de ballar, la fe en tot plegat, la mare terra, els pares sintetitzadors fills de la mare elèctrica...
Ell, amb els seus 63 anys i els seus 16 discs a l'esquena, una cora celestial (com sempre es la cora, que sembla feta per algun deu músic), jembé, tambors del cor, guitarra, màquines i una ballarina que duia ritme a cada cel·lula del seu cos i ens l'encomanava.
La gent ja venia predisposada a la possessió, venien amb ganes de viure i amb el seu taloner el Bajoli, amb una elegància natural i una dolça provocació envers el públic, la gent ja estava a punt per: l'Últim treball del Salif: Talé amb col.laboració amb Cohen Solal (Gotham project), és decididament i radicalment una música per ballar i així ho van fer les 2500 persones que la nit del dissabte 20 de Juliol, van viure la seva actuació. Ballar, ballar, ballar i tenir present a la mare terra i beneir-la i agrair-li que ens hagi regalat un cos i una música i unes ganes immenses de viure-là amb tot el ser.
Gràcies grup del Salif, gràcies ballarina poderosa, gràcies nit i lluna dels Pirineos sur, gràcies Àlex , Meri, Sílvia i tots aquells i aquelles que vareu escoltar i ballar aquella nit.






No hay comentarios:

Publicar un comentario