Vistas de página en total

lunes, 11 de abril de 2011

Taller de Butoh el dissabte 16 d’abril


Imatge: Gustav Klimt


Sanació del cor
Hola a tothom: el proper dissabte dia 16 d’abril serà el proper taller de butoh a l’Adoberia.
En principi estava programat com a intensiu, però sé que tant les persones que fem el taller com les dates potser no estan en el seu moment de fer-lo.
Per tant es convertirà o no en intensiu depenent dels/les participants.
Com que és el dissabte que per alguns comença la setmana santa, us demano que em confirmeu l’assistència al taller tan aviat com ho sapigueu, ja que si a la gent no li va bé de fer-lo, no el farem i el podríem passar a un altre dia.

La lluna plena del dilluns 18 ens contempla des de aquest futur proper i estic segura que per tots/es serà una lluna plena molt plena.
Salut i afecte per tothom.
Que l’univers ens envií el que més ens convingui!



Com que en aquesta sessió treballarem el cor i també el fetge, us deixo aquests vídeos a veure si us agraden i ens nodreixen.
Salut i fins dissabte.

Este chakra esta en el centro del pecho a la altura del corazon, donde esta la glandula del timo... NO esta en el corazon.

Este es un ejemplo del canto de AAAAAA, (en fa), que propicia la estimulacion del cuarto chakra, tambien llamado chakra del corazon... Acostumbrar un sencillo canto de de AAAA (en fa), todos los dias en la ducha, favorece la conexion con franjas de elevada frecuencia vibracional, donde puedes vivir las experiencias de Armonia, Sanacion, Gratitud, Compasion y AMOR.

Este chakra es el punto central del sistema de chakras, en el se unen los 3 centros inferiores (fisico/emocinales) con los 3 centros superiores (psiquico/espiritual); es llamado "la puerta del alma"

Mantra del cor

Aquest vídeo és una explicació del sentit del mantra del cor:
Om gate, gate
paragate, parasamgate
Bodhi soha.




No hay comentarios:

Publicar un comentario